Poze Profesionale – Galerie foto

Imaginea este ceea ce te reprezintă, este cartea ta de vizită? Vrei să îi faci un cadou mai special iubitului sau ai nevoie de un set de fotografii sexy/ film de prezentare erotic pentru videochat? Vrei pur și simplu să îți pui în valoare feminitatea și să îți crești încrederea în sine? Ai ajuns în locul potrivit. Echipa noastră de fotografi are o experiență de peste 10 ani în domeniu și este singura din Constanța care dispune și de un studio foto complet dotat pentru poze profesionale de boudoir.

Nu trebuie să vă faceți griji nici în privința discreției. Fotografiile de boudoir pe care le facem nu vor fi publicate nicăieri, nu vor fi arătate nimănui. Avem un studio echipat cu toate cele necesare. Avem lumini măgulitoare, recuzită, ambianță caldă. Nu mai e nevoie așadar de spații închiriate precum camere de hoteluri. Asta nu înseamnă că dacă vrei fotografiile în alt loc, nu se poate aranja. Celor care doresc, le punem la dispozițiile și servicii de make-up profesionist, iar toate fotografiile sunt editate ulterior. Finisate. Noi nu lucrăm la metru.
Așa că… tot ce rămâne de făcut e să îndrăznești. Până la urmă, până nu “treci’ prin obiectivul aparatelor noastre, nici nu ai cum să știi cât de sexy poți să fii cu adevărat în fotografii!