Așteptarea a luat sfârșit. De azi, ne-am deschis porțile și…obiectivele foto. Suntem primul studio din Constanța care face fotografii de boudoir profesioniste. Ceea ce NU înseamnă că suntem începători în domeniu – facem asta de foarte mulți ani și nimeni nu a plecat vreodată de la noi nemulțumit. De acum însă, avem studio special doar pentru fotografia erotică, sexy, nud etc.

Avem decoruri speciale pentru așa ceva: fotolii, pat, canapele, tapet șamd. Decorurile le schimbăm la intervale regulate de timp, așa că, atunci când veți reveni, veți avea parte de fotografii diferite. Dacă aveți un alt decor favorit, ne putem deplasa în locul ales – că e vorba de un hotel sau afară, în aer liber.

Ce vă oferim?

Dincolo de fotografii în sine (realizate cu aparatură modernă și retușate profesional), facem, la cerere, și clipuri/ teasere pentru videochat.  Vă putem pune la dispoziție și servicii de make-up și hair-styling înainte de sesiunile foto. Avem, de asemenea, și pachete atractive pentru studiourile de videochat cu care vom colabora pe termen mai lung.