Intrebari frecvente

Cum va contactez pentru a face o programare?

Avem aici pe site si numarul de telefon, si adresa de e-mail. Ne puteti scrie chiar si pe WhatsApp. Stabilim toate detaliile colaborarii si realizam sedinta foto.

Cat de repede se poate programa o sedinta foto?

Nu exista un raspuns general valabil. Depinde de gradul nostru de ocupare si de perioada din an. Cateodata exista posibilitatea de a face programarea sesiunii foto chiar si pentru ziua in curs sau pentru ziua imediat urmatoare.

Faceti si clipuri video?

Sigur. Realizam si clipuri video/ teasere video. Le facem in acelasi timp cu sesiunea foto, astfel nu va fi nevoie de 2 drumuri la make-up/coafor.

In cat timp sunt gata pozele si video?

De obicei fotografiile sunt gata in maxim 3 zile.Cateodata, din cauza sesiunilor programate se poate prelungi acest termen cu inca 1-2 zile, dar veti sti acest lucru de la bun inceput.

Cum primesc pozele si clipul?

Le primiti fie online pe mail, fie predare personala pe stick/DVD.

Primesc toate pozele?

Vom face impreuna selectia fotografiilor pe care le primesti. Tot impreuna decidem si care fotografii vor fi retusate profesional.

Pot sa vin cu cineva sa asiste la sedinta?

Da, poti sa vii la sedinta cu inca o persoana. Ideea este sa nu te simti stanjenita in vreun fel de prezenta persoanei invitate in timpul sesiunii foto.

Aveti un studio unde putem face pozele?

Da. Avem un studio special ameajat pentru a realiza fotografii profesionale pentru videochat. Avem decoruri multiple, fotolii, tapet, pat, canapele etc. Si le mai si schimbam la intervale regulate de timp.

Suprafata totala a studioului foto este de 200 m2. Ca si localizare – in inima orasului Constanta. Daca iti doresti discretie – aici e locul cel mai bun. Suntem singurul studio foto specializat din Constanta.

Va deplasati si in locatia aleasa de mine?

Cu toate ca studioul nostru este dotat mai mult decat corespunzator pentru acest tip de sedinte foto sexy, ne putem deplasa oriunde doriti. La un hotel, afara in natura, oriunde.

Oferiti Make-up, Hair-stylist?

Da. Avem colaborari cu cativa make-up artisti si hair-stylisti din Constanta si acestia se pot deplasa la noi la studio pentru a va pregati inainte de sesiunea foto.

Daca doresti sa vii gata pregatita – este si mai bine.

Oferiti haine, accesorii?

Nu, din pacate nu punem la dispozitia modelelor haine sau alte accesorii dincolo de decorurile existente in studio.

Toate pozele vor fi editate?

Da, toate fotografiile livrate de catre noi sunt editate. Practic toate vor arata bine. Conform pachetului de servicii ales – cateva fotografii vor fi prelucrate in cel mai mic detaliu (riduri, defecte de ten, modificari de forme daca si unde este cazul).

De ce as apela la voi si nu la altii?

Aici e simplu. Pentru ca facem asta de multa vreme. Pentru ca vei pleca multumita de la noi. Pentru ca iti oferim discretie si tratam cu delicatete acest tip de sedinte foto, sau foto-video.

Pentru ca avem singurul studio foto din Constanta mobilat exact pentru acest tip de sedinte foto.